Rollerblade Rollerblade görkorcsolyák

Rollerblade görkorcsolyák

Az amerikai Rollerblade gyártó az inline korcsolyázás úttörői közé tartozik, számos olyan újítással, amelyek meghatározták ezt a sportágat. A Rollerblade görkorcsolyák az elsők között voltak, amelyek kifejezetten a női láb formájához tervezett korcsolyákat vezettek be, jelentősen növelve ezzel a kényelmet és a teljesítményt a női korcsolyázók számára. Egy másik forradalmi lépés az ABT fékrendszer bevezetése volt, amely könnyebb és biztonságosabb fékezést tesz lehetővé, ami különösen a kezdők számára ideális. További innovatív termékei közé tartoznak az állítható gyerek korcsolyák, amelyeket szerszámok nélkül lehet méretre igazítani, valamint az aggressive korcsolyák, amelyek kifejezetten extrém trükkökre és menetekre lettek tervezve.

A múltban, 20-30 évvel ezelőtt, a Rollerblade kínálata főként kemény műanyag külső cipővel (hardboot) ellátott modellekre összpontosított. Ma azonban a márka az összes fontos korcsolyakategóriát lefedi, így az egyik legmegbízhatóbb és legmagasabb minőségű márka a piacon. A Rollerblade puha fitness korcsolyái a Macroblade modellcsaláddal vannak képviselve, amely a bevált korábbi modellekre, mint az Igniter és a Spark, épül. Ezek a korcsolyák szilárd felépítést kombinálnak magas kényelemmel, így ideális választást jelentenek rekreációs és fitness korcsolyázásra.

A Rollerblade görkorcsolyák a hardboot modellek kategóriájában is kiemelkednek, amelyek kiváló minőségükről és nagy teljesítményükről híresek. A legendás modellek, mint a Twister és az RB, bizonyítják, hogy a Rollerblade folyamatosan innovál és javítja termékeit. Emellett a márka kiváló gyerek korcsolyákat is kínál. Az eredeti Spitfire modellt továbbfejlesztették a Microblade modellre, amely különböző verziókban kapható három vagy négy kerékkel és különböző rögzítési rendszerekkel, hogy megfeleljen a növekvő gyerekek igényeinek.

Az állandó minőségre, innovációra és kényelemre való összpontosításnak köszönhetően a Rollerblade továbbra is vezető márka az inline korcsolyázás világában. Nem számít, hogy kezdő, tapasztalt korcsolyázó vagy a gyerekének keres ideális korcsolyát, a Rollerblade kínálatában biztosan megtalálja, amit keres.

Rollerblade RB Pro X W
  • -12%