Kedves Vásárlóink, telefonos ügyfélszolgálatunk június 13- 19 között nem üzemel, minden kérdésükre szívesen válaszolunk e-mailben.

Inline hoki korcsolyák

Inline hoki korcsolyák

Jégkorongozol, és ugyanazt az érzést szeretnéd átélni korcsolyázás közben nyáron s, mint télen a jégen? Akkor ebben a kategóriában megtalálod azt, amire szüksége van. Ügyelj a kerekek keménységére, mivel a legtöbb modell erre van igazítva inline (beltéri) felület, ezért olyan kemények, hogy a kerekek könnyen és gyorsan tönkremennek a közönséges betonon. A cipő kemény szerkezetű és klasszikus fűzőkkel van ellátva. Az ilyen korcsolyák nagyon mozgékonyak és enyhén előre dőlnek. a speciális Hi-Lo váznak hála, aminek elöl két kisebb, hátul két nagyobb kereke van.Senior korcsolyáknál általában hátul 2x80mm, elöl 2x76mm.Az ilyen gyerekkorcsolyákban a kerekek mérete arányosan csökken a cipő méretének megfelelően.

Ha magasabb kategóriájú modellt választasz, győződj meg arról, hogy korcsolyád megfelelően illeszkedik, mert ez befolyásolhatja teljesítményét, kényelmet és képességeidet a felületen.

Bauer RS 19 YTH
Bauer RSX
Bauer RSX JR
Bauer Vapor RH X3 SR