Termékcsere

A 25.000 FT feletti értékű, vásárló által még nem használt termékek ingyenesen cserélhetők. Csere esetén írjon az info@spineo.hu címre. A terméket, mely nem mutathatja használat jeleit, vissza kell csomagolni az eredeti csomagolásba és az eredeti dobozt egy réteg fóliába vagy papírba. A futár a kiválasztott napon felveszi Önnel a kapcsolatot és átveszi a csomagot. Nem kell ráragasztani vagy ráírni a csomagra semmit, a futár minden címkét és dokumentumot készen visz magával. A futár a megfelelő méretű terméket ugyanekkor átadja Önnek.
Amennyiben a futáros termékcsere nem felel meg, a cserét a Packeta ponttal is tudjuk indítani: https://www.packeta.hu/atvevohelyek . A Packeta.hu általi termékcseréjért írjon az info@spineo.hu címre.

Elállás


Az termék visszaküldésére a küldemény kézhezvételétől számított 14 napon belül van lehetősége. A nem megfelelő terméket a Packeta reklamációs asszisztensén keresztül ingyenesen visszaküldheti. A terméket, mely nem mutathatja használat jeleit, vissza kell csomagolni az eredeti csomagolásba és az eredeti dobozt egy réteg fóliába vagy papírba. Az így becsomagolt terméket a Packeta hálózat bármely kiválasztott pontján leadható: https://www.packeta.hu/atvevohelyek. A csomagra nem kell semmit írni . Csak be kell diktálni az üzemeltetőnek az egyedi üzletkódunkat, amiely: 98747987
Amennyiben a terméket elállás keretein belül saját költségre visszaküldheti, miután felvette velünk a kapcsolatot az info@spineo.hu címen.

A számlán kérem tuntesse fel a számlaszámot, melyre a vételár visszautalását igényli

Visszaküldési címünk:
Packeta Hungary Kft. (Spineo.hu)
Ezred utca 2. B2/11 épület
Budapest 1044
Magyarország

Reklamáció

A reklamáció a Packeta reklamációs asszisztensén keresztül ingyenesen benyújtható. A terméket, mely nem mutathatja használat jeleit, vissza kell csomagolni az eredeti csomagolásba és az eredeti dobozt egy réteg fóliába vagy papírba. Az így becsomagolt terméket a Packeta hálózat bármely kiválasztott pontján leadható: https://www.packeta.hu/atvevohelyek. A csomagra nem kell semmit írni . Csak be kell diktálni az üzemeltetőnek az egyedi üzletkódunkat, amely: 98747987


A csomagba helyezze el a kitöltött reklamációs űrlapot is.