Kedves Vásárlóink, telefonos ügyfélszolgálatunk július 19-én nem üzemel, kérdéseikre szívesen válaszolunk e-mailben.

Görkorcsolya gyerekeknek

Görkorcsolya gyerekeknek

Gyermek görkorcsolyák kifejezetten a kis korcsolyázók speciális igényei és biztonsága figyelembevételével lettek tervezve. Kis kerekeik maximális fordulékonyságot és alacsonyabb súlypontot biztosítanak, ami jelentősen segíti a gyorsabb előrehaladást az első lépéseknél a korcsolyákon. Ez a kialakítás lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy könnyebben megtartsák az egyensúlyukat és javítja stabilitásukat, ezáltal növelve önbizalmukat és korcsolyázási örömüket.

Minden gyermek modell állítható cipővel van felszerelve, amely könnyen igazítható a gyermek növekvő lábához. Ez a rendszer meghosszabbítja a korcsolyák élettartamát, és biztosítja, hogy a gyermek mindig a megfelelő méretet viselje, ami kulcsfontosságú a kényelem és biztonság szempontjából.

A gyermek görkorcsolyák kiválasztásakor vegye figyelembe a méretet, a kerekek és a csapágyak típusát. A minőségi kerekek és csapágyak sima mozgást és hosszú élettartamot biztosítanak a korcsolyáknak. A legtöbb modell karbantartásmentes csapágyakkal rendelkezik, ami időt és gondot takarít meg a szülőknek.

Kínálatunkban minden szintű gyerek számára találhatók korcsolyák – a teljes kezdőktől a haladó kis korcsolyázókig. A gyermek inline korcsolyák kiváló módjai a fizikai aktivitás támogatásának és a gyermekek motorikus képességeinek fejlesztésének.

Fektessen be minőségi gyermek görkorcsolyákba, és gondoskodjon róla, hogy gyermeke a legjobb felszereléssel rendelkezzen a biztonságos és szórakoztató korcsolyázási élményhez. Tekintse meg kínálatunkat, és fedezze fel a gyermekkorcsolyák széles választékát, amelyek minden minőségi, biztonsági és kényelmi követelménynek megfelelnek.

K2 Sk8 Hero BOA Alu 2024
K2 Raider Pro 2024
K2 Marlee Pro 2024
K2 Raider Pro 2021
  • -9%
K2 Raider BOA 2024
K2 Marlee BOA 2024
Roces Orlando III Black/Pink
Roces Orlando III Blue/Lime
Seba Trix J Blue
  • -35%
Seba Trix J Pink
  • -35%