Fingerboardok

Fingerboardok

Válassz fingerboardot az anyaga szerint, és ne feledkezz meg az akadályokról. Gyakorold ugyanazokat a trükköket, mint egy nagy, klasszikus  gördeszkán, és fejlődj. Ha az elején nem akarsz túl sokat befektetni, kezdheted egy közönséges, műanyag fingerboarddal is. Az élethűbb  trükkök kivitelezéséjért válasszál fa modellt. A különféle akadályok nem csak a trükkökben való előrehaladást teszik lehetővé, de a végtelen szórakozás forrásai is.

A műanyag fingerboard modellek megfizethetőbbek. A lap műanyagból készült, és a griptape bordázott a felületén a maximális tapadás érdekében. A kerekek is műanyagból készülnek és ebben az árkategóriában akár csapágyhasználat nélkül is megbirkóznak a trükkökkel. A kategória leghíresebb úttörője a világhírű Tech-Deck márka. Minden termékét professzionális márkák licence alatt értékesíti, ennek köszönhetően számos fingerboard gyűjtői értékre is szert tehet idővel.

A fából készült modellek mindenki számára megfelelőek, akik jobb minőségben és kellemesebb élményben szeretnének részesülni a fingerboardozás köuben. A lapok több, préselt farétegből készülnek. A griptape puha és habból készül a jobb tapadás érdekében. A kerekek műanyagból készülnek az olcsóbb fa modellekben, és CNC csapágyakkal vannak ellátva. A drágább professzionális modellek kerekei viszont valódi poliuretánból készülnek. Ezen kívül fa fingerboardokat is választhat a kívánt szélességben. A keskenyebb modellek mozgékonyabbak és gyorsabban forognak a levegőben, a szélesebbek stabilabbak lehetnek. A leghíresebb márkák közé tartozik a német BlackRiver és BerlinWord, az orosz ProFB gyártó, valamint az amerikai TeakTunning. Egyes készletek összeszerelt állapotban is kaphatók, néhányat pedig otthon kell összeállítani. A jobb modellek előnye a pótalkatrészek vásárlásának lehetősége is. Legyen szó új griptaperől, truckról, kerekekről vagy új wrapről. A fingerboard akadályokkal egy teljesen új szintre emelheted tudásod és trükkjeidet. Valósághű sablonok alapján kialakított fa vagy beton akadályok közül választhatsz. Különféle alumínium korlátokkal is változatossá teheted a trükköket.

Alien Fingers Pro Complete Galaxy 34mm
Alien Fingers Pro Complete Rasta 34mm
Alien Fingers Pro Complete Safari 34mm
Alien Fingers Pro Complete Japan 34mm
Alien Fingers Pro Complete Creeper 34mm
Blackriver Two Level
Blackriver Manual Palette
Blackriver Mike Schneider III Loading Dock
Blackriver Street-Kicker