Fingerboardok

Fingerboardok

Válassz fingerboardot az anyaga szerint, és ne feledkezz meg az akadályokról. Gyakorold ugyanazokat a trükköket, mint egy nagy, klasszikus  gördeszkán, és fejlődj. Ha az elején nem akarsz túl sokat befektetni, kezdheted egy közönséges, műanyag fingerboarddal is. Az élethűbb  trükkök kivitelezéséjért válasszál fa modellt. A különféle akadályok nem csak a trükkökben való előrehaladást teszik lehetővé, de a végtelen szórakozás forrásai is.

A műanyag fingerboard modellek megfizethetőbbek. A lap műanyagból készült, és a griptape bordázott a felületén a maximális tapadás érdekében. A kerekek is műanyagból készülnek és ebben az árkategóriában akár csapágyhasználat nélkül is megbirkóznak a trükkökkel. A kategória leghíresebb úttörője a világhírű Tech-Deck márka. Minden termékét professzionális márkák licence alatt értékesíti, ennek köszönhetően számos fingerboard gyűjtői értékre is szert tehet idővel.

A fából készült modellek mindenki számára megfelelőek, akik jobb minőségben és kellemesebb élményben szeretnének részesülni a fingerboardozás köuben. A lapok több, préselt farétegből készülnek. A griptape puha és habból készül a jobb tapadás érdekében. A kerekek műanyagból készülnek az olcsóbb fa modellekben, és CNC csapágyakkal vannak ellátva. A drágább professzionális modellek kerekei viszont valódi poliuretánból készülnek. Ezen kívül fa fingerboardokat is választhat a kívánt szélességben. A keskenyebb modellek mozgékonyabbak és gyorsabban forognak a levegőben, a szélesebbek stabilabbak lehetnek. A leghíresebb márkák közé tartozik a német BlackRiver és BerlinWord, az orosz ProFB gyártó, valamint az amerikai TeakTunning. Egyes készletek összeszerelt állapotban is kaphatók, néhányat pedig otthon kell összeállítani. A jobb modellek előnye a pótalkatrészek vásárlásának lehetősége is. Legyen szó új griptaperől, truckról, kerekekről vagy új wrapről. A fingerboard akadályokkal egy teljesen új szintre emelheted tudásod és trükkjeidet. Valósághű sablonok alapján kialakított fa vagy beton akadályok közül választhatsz. Különféle alumínium korlátokkal is változatossá teheted a trükköket.

Alien Fingers Pro Complete Japan 34mm
  • -27%
Alien Fingers Pro Complete Rasta 34mm
  • -27%
Alien Fingers Pro Complete Creeper 34mm
  • -27%
Alien Fingers x Yuwac Fingerboard 34mm Natural
Alien Fingers x Yuwac Fingerboard 32mm Natural
Alien Fingers Epic Kicker
Alien Fingers Epic Jersey Barrier
Alien Fingers Epic Gap Kicker
Stonek Bank
Stonek Bench
Stonek Boxed Planter
Stonek Box