Gyorszár

Gyorszár

A roller kormánybilincsek főként típusában és belső átmérőben különböznek egymástól. Szinte minden bilincs alumíniumból készül.

A klasszikus, általában kétcsavaros aljzatok könnyűek és illeszkednek a HIC, IHC és menetes kompressziós rendszerekhez. Az ilyen típus kiválasztásakor ügyelj a belső átmérőre, mivel annak meg kell egyeznie a kormány külső átmérőjével. Általában két méretet használnak: Standard (kb. 32 mm) és túlméretes (kb. 35 mm). Egyes darabokhoz alátét (bevágással ellátott határoló alátét) is tartozik a csomagban, amely lehetővé teszi az elem Standard és Oversized kormányhoz való használatát is.

Az SCS modelleket kizárólag az SCS villákon használják, így SCS kompressziót hoznak létre. Az ilyen hüvelyek akár négyszeresek, négy csavarral rendelkeznek, és a jelenleg létező legerősebb kompressziós rendszernek számítanak. Hátrányuk a tömeg lehet, ami azonban egyes modellek esetében formájuk miatt jelentősen lecsökken. Egyes jobb minőségű SCS hüvelyek is, mint pl az ún Spreader, ami azt jelenti, hogy egy speciális kis csavar, amely az összes többi csavar ellentétes oldaláról csavarodik be, és lehetővé teszi a foglalat széthúzását a könnyebb és kényelmesebb kezelés érdekében a kormány felszerelése során. Általában két méretet használnak: Standard (kb. 32 mm) és túlméretes (kb. 35 mm). Egyes modellekhez alátét (bevágással ellátott határoló alátét) is van a csomagban, amely lehetővé teszi az elem normál és túlméretezett kormányhoz való használatát is.

Longway Stark Clamp
AO Compression Kit HIC
Tilt ARC Double Clamp
Ethic Valkyria Clamp
Ethic Sylphe Clamp 31.8
JP Ninja Double Clamp
Ethic Sylphe Clamp 34.9
Addict Clamp Shield
  • -40%
Blunt Clamp 4 Bolts Omen SCS
Proto Sentinel SCS Clamp
Root Air Double Clamp
Lucky Dubl Pro Scooter Clamp
Blunt Clamp 2 Bolt Forged OS
Blunt Clamp 2 Bolts Twin Slit
Oath Clamps 4 Bolts Cage SCS
  • -40%
Prey Coffin SCS
  • -31%