Powerslide Powerslide görkorcsolyák

Powerslide görkorcsolyák

A Powerslide görkorcsolya az egyik legfiatalabb márkák közé tartozik, ám a minőségi és megbízható modellek gyártásában szerzett tapasztalatuk egész biztosan nem hiányzik. A német márka 1994 óta van jelen a piacon és annak ellenére, hogy a gyorskorcsolyázás a DNS-ében van, a teljes korcsolyázási spektrumot lefedi.

Ráadásul a Powerslideról elmondható, hogy az egész korcsolyaipar verhetetlenül legnagyobb innovátora és mozgatórugója. Neki köszönhető, hogy a háromkerekű korcsolyákat bemutatták a piacon, ami megadta az inline korcsolyázásnak a szükséges "refresht". A háromkerekű modelleknek köszönhetően a korcsolyák könnyebbek, többféle vázhossz kombinálási lehetőséggel rendelkeznek a különböző mozgékonyság és irányíthatóság érdekében, s ráadásul sokkal jobban el is nyelik az ütéseket. A német gyártó emellett bevezette az innovatív Trinity vázrögzítő rendszert is, amely alacsonyabb súlypontot és jobb energiaátvitelt biztosít a korcsolyáknak. Ezen újításoknál azonban még koránt sincs vége, emellett a "We love to skate" mottó minden egyes újításon megjelenik, amellyel a Powerslide rendszeresen előrukkol.

A Powerslideban mindenki számára akad valami. A fitnesz modelleket a klasszikus és megfizethető Phuzion széria képviseli, míg a teljesítményorientált riderek a Swell modellszériában találnak maguknak valót. A széles választék részét képezik a hardboot és freeskate korcsolyák is, ahol az igényes riderek olyan modellszériák közül választhatnak, mint a Zoom, az Imperial, vagy a Next. A minőségi gyorskorcsolyák, az aggressive modellek széles választéka és a gyermekeknek szánt széthúzható korcsolyák maguktól értetődőek a német gyártó kínálatában.

Powerslide Pheme Ocean 100
  • -40%
Powerslide One Stargaze Black
  • -40%
Powerslide One Stargaze Pink
  • -40%