Ne legyen gondod a karácsonyra. Mindent, amit most megrendelsz akár 2023.1.20-ig kicserélhetsz.

További infók

Ne legyen gondod a karácsonyra.

Minden karácsony előtti vásárlás esetén meghosszabbított cserelehetőséget kínálunk termékeinkre, egészen 2023.01.20-ig. Így már nem kell tartanod a nem megfelelő méret, szín vagy típus kiválasztásától sem. Az akció minden termékre érvényes, melyet webáruházunkban, a Spineo.hu oldalon vásárolsz 2022.11.01. és 2022. 12.21. között.

A megfelelő méret kiválasztásában szívesen segítünk.

Csapatunk tagjai rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a megfelelő méret kiválasztásának terén. Legyen szó sportöltözetről, sisakról vagy korcsolyáról, igyekszünk megtalálni a megfelelő méret kiválasztásához vezető utat. Mindezt a megajándékozott tudta nélkül. Amennyiben ez mégsem sikerülne, természetesen élhetsz a meghosszabbított csereidőszak kínálta lehetőséggel. Ebben az esetben csak egyszerűen vedd fel velünk a kapcsolatot az info@spineo.hu címen.

Ha mégis úgy döntesz, hogy egyedül szeretnél megbirkózni a méretválasztással, akkor se csüggedj, minden termékünknél megtalálod a „Hogyan állapítom meg a megfelelő méretet“ tartalmat is.

Természetesen a megfelelő típus/modell kiválasztásában is segítséget nyújtunk.

A megfelelő típus illetve modell kiválasztására is ugyanaz vonatkozik, mint a megfelelő méret kiválasztására. Nagyon jól ismerjük a kínálatunkat. A termékleírások kidolgozásába sok energiát fektetünk, ezért részletesek, ám ha ennek ellenére sem tudsz dönteni, akkor ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot.

A termékcsere feltételei

Termékcsere esetén kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot az info@spineo.hu e-mail címen keresztül. Ezután felvesszük veled a kapcsolatot és megegyezünk a csere időpontjában, valamint a cseretermékben. A visszaküldött termék nem mutathatja használat jeleit és eredeti csomagolásban kérjük visszaküldeni. Ezt legkésőbb 2023.1.20-ig teheted meg.