Vásárolj ajándékokat aggodalom nélkül. A meghosszabbított csere határidő 2024.1.15-ig érvényes.

Lucky

Lucky

A Lucky Scooters a Pro rollerek egyik eredeti vállalata. Támogatják a felhasználókat, valamint olyan eseményeket is, amelyek segítik a sportág fejlődését és új az tehetségek toborzását. A Pro rolleres felhasználók közösségei a Lucky Scooters-t azzá a céggé teszik, amelyről a legtöbbet beszélnek a közösségi médiában.

A vállalat megalakulása óta új, innovatív terveket hoznak létre, valamint elsőként alkottak egy darabból álló villákat és a próbálkozásaik során azt is megtanulták, hogy hogyan lehet törhetetlen alkatrészeket készíteni. Ma a világ legjobb designereivel, mérnökeivel és illusztrátoraival dolgoznak együtt, hogy hatékony termékeket tudjanak a piacra dobni.  

A Lucky Scooters küldetése, hogy a rollerezést a legkedveltebbbb akciósportként mutassa be. A minőségi termékeiket és a roller kiegészítőiket szenvedéllyel készítik, hogy a világ minden táján támogatni tudják a felhasználókat.

A vállalat értékei négy pillérre épülnek.

Minőség – a világ minden tájáról érkező sportolók és rajongók azért keresik a Lucky rollereket és alkatrészeiket, mert a minőséget szem előtt tartva vannak megtervezve, legyártva és összeszerelve.

Design és teljesítmény – míg sok cég a színre és a brandingre összpontosít, addig a Lucky Scooters a designra, amely hozzájárul a tartóssághoz, valamint a sebességre és a kontrollra. 

Kapcsolatok és közösség – az aktív gyermekek az egészséges társadalom jelei. Arra ösztönzik az alkalmazottakat és a Pro felhasználókat, hogy hazájukban és a közösségükben produktívak és erkölcsös állampolgárok legyenek.

Ügyfélszolgálat – a weboldalak és a közösségi média folyamatos tökéletesítése és modernizálása.

Lucky Dubl Pro Scooter Clamp
Lucky Huracan V2 SCS / HIC
  • -31%
Lucky Steely Brake 120mm
Lucky Ti Standard Pro Bar
Lucky Air Pro Scooter Bar
Lucky TFOX Signature
  • -16%
Lucky Pro Scooter Bar