Lucky

Lucky

A Lucky Scooters a Pro rollerek egyik eredeti vállalata. Támogatják a felhasználókat, valamint olyan eseményeket is, amelyek segítik a sportág fejlődését és új az tehetségek toborzását. A Pro rolleres felhasználók közösségei a Lucky Scooters-t azzá a céggé teszik, amelyről a legtöbbet beszélnek a közösségi médiában.

A vállalat megalakulása óta új, innovatív terveket hoznak létre, valamint elsőként alkottak egy darabból álló villákat és a próbálkozásaik során azt is megtanulták, hogy hogyan lehet törhetetlen alkatrészeket készíteni. Ma a világ legjobb designereivel, mérnökeivel és illusztrátoraival dolgoznak együtt, hogy hatékony termékeket tudjanak a piacra dobni.  

A Lucky Scooters küldetése, hogy a rollerezést a legkedveltebbbb akciósportként mutassa be. A minőségi termékeiket és a roller kiegészítőiket szenvedéllyel készítik, hogy a világ minden táján támogatni tudják a felhasználókat.

A vállalat értékei négy pillérre épülnek.

Minőség – a világ minden tájáról érkező sportolók és rajongók azért keresik a Lucky rollereket és alkatrészeiket, mert a minőséget szem előtt tartva vannak megtervezve, legyártva és összeszerelve.

Design és teljesítmény – míg sok cég a színre és a brandingre összpontosít, addig a Lucky Scooters a designra, amely hozzájárul a tartóssághoz, valamint a sebességre és a kontrollra. 

Kapcsolatok és közösség – az aktív gyermekek az egészséges társadalom jelei. Arra ösztönzik az alkalmazottakat és a Pro felhasználókat, hogy hazájukban és a közösségükben produktívak és erkölcsös állampolgárok legyenek.

Ügyfélszolgálat – a weboldalak és a közösségi média folyamatos tökéletesítése és modernizálása.

Lucky Flower Child Pro Scooter Griptape Orange
Lucky Huracan V2 SCS / HIC
Lucky Alabama Pro Scooter Griptape Black
Lucky Dubl Pro Scooter Clamp
Lucky Jon Marco Gaydos V4 110mm 88A (1db)
Lucky Toaster Pro Wheel 110mm 86A (1db)
Lucky Prospect 2022 XL
Lucky Ti Probar Pro Bar