Kedves Vásárlóink, telefonos ügyfélszolgálatunk július 19-én nem üzemel, kérdéseikre szívesen válaszolunk e-mailben.

K2 K2 görkorcsolyák

K2 görkorcsolyák

A K2 görkorcsolyák mindig is a legkényelmesebbek közé tartoztak a piacon. A szabadalmaztatott softboot technológia olyan kényelmessé teszi a korcsolyákat, hogy gyakorlatilag minden K2 márkát használó vásárló szívesen visszatér új modell vásárlásakor. Az amerikai gyártó fitness korcsolyái a kivételes kényelem mellett az integrált belső cipő révén kompaktak és lélegzőek is.

A tréning fitness modellek része a Vortech szellőzés is, amely egy szellőzőcsatorna-rendszerből áll, amely a talpon keresztül halad, és így tartja a lábakat szárazon. A softboot technológiával azonban a K2 fitness korcsolyák előnyei és jellemzői messze nem érnek véget. Számos modell praktikus BOA tárcsás fűzőrendszerrel van felszerelve, amely menet közben is meghúzható, és néhány tréning verziójú korcsolya egyoldalas vázzal rendelkezik, amely nemcsak futurisztikusan néz ki, hanem könnyebbé is teszi a korcsolyát.

A fitness korcsolyázásra szánt sorozat mellett a K2 megbízható és kényelmes aggressive és gyorskorcsolya modelleket is gyárt. A kínálat része egy széles választékú gyermek állítható inline korcsolya is, amely a kezdőknek és a haladóknak egyaránt szól.

A K2 korcsolyákat úgy tervezték, hogy maximális kényelmet, teljesítményt és stílust biztosítsanak minden korcsolyázónak. Akár rendszeres edzéshez keres fitness korcsolyát, adrenalin trükkökhöz aggressive korcsolyát, vagy versenyekre gyorskorcsolya modellt, a K2 kínálatában megtalálja a megfelelő megoldást. Ráadásul az állítható méretű gyermek modellek biztosítják, hogy a korcsolyák együtt növekedjenek gyermekeivel, biztonságot és kényelmet nyújtva a fejlődés minden szakaszában.

Fektessen be a minőségi K2 görkorcsolyákba, és tapasztalja meg az innováció, kényelem és tartósság kombinációját, amelynek nincs párja.

K2 VO2 S 100 Boa 2024
K2 Sk8 Hero BOA Alu 2024
K2 Raider Pro 2024
K2 Marlee Pro 2024
K2 Alexis 90 BOA 2024
K2 F.I.T. 90 BOA 2023
K2 Raider Pro 2021
  • -9%
K2 Raider BOA 2024