K2 K2 görkorcsolyák

K2 görkorcsolyák

A K2 görkorcsolyák mindig is az egyik legkényelmesebb görkorcsolyák közé tartoztak a piacon. A szabadalmaztatott softboot technológiájuk olyan kényelmessé teszi a görkorcsolyákat, hogy gyakorlatilag az összes K2 felhasználó mindig örömmel tér vissza, ha éppen új modellt vásárol. A kivételes kényelem mellett az amerikai gyártó fitneszkorcsolyái a beépített belső cipőnek köszönhetően kompaktak és légáteresztőek.

Az edzésre alkalmas fitnesz modellekhez Vortech szellőzés is tartozik, amely a talpban futó szellőzőcsatornák rendszerén alapul és így szárazon tartja a lábakat. A K2 fitneszkorcsolyák előnyei és specifikációi azonban a softboot technológiával még korántsem érnek véget. Számos modell praktikus behúzható BOA kerékkel van felszerelve, amely korcsolyázás közben is meghúzható, valamint a korcsolyák egyes edzésre alkalmas változatai még egyoldalas vázzal is rendelkeznek, amely nemcsak futurisztikusan néz ki, de könnyebbé is teszi a korcsolyákat.

A K2 a fitneszkorcsolyázásra tervezett szérián kívül megbízható és kényelmes aggressive, valamint gyorskorcsolyázó modelleket is gyárt. A kínálatban a kezdő és a haladó korcsolyázók számára egyaránt alkalmas gyermek széthúzható inline korcsolyák széles választéka is megtalálható.

K2 Trio LT 100 Women 2023
  • -44%
K2 Sk8 Hero BOA Alu
K2 Charm BOA Alu
K2 Raider Pro 2023
K2 Marlee Pro 2023
K2 Marlee Beam 2022
  • -8%
K2 Raider BOA 2023
K2 Raider Beam 2022
  • -8%