Fuzion freestyle rollerek

A Fuzion freestyle rollerek a fiatalabb márkák közé tartoznak. Különösen ötletes dizájnjukkal, sokoldalúságukkal és az egyes rolleresek PRO modelljeinek széles spektrumával tűnnek ki, akik az egyes rollermodelleket saját maguk hozzátételével képesek felfrissíteni. A kínálatban kezdők és a haladó rolleresek számára is találsz megfelelő modelleket.

Válassz a skateparkba szánt, kompakt deszkával és 110 mm-es kerekekkel felszerelt modellek közül, esetleg valamelyiket a szélesebb, boxed deszkával ellátott verziók közül, ha a street rollerezés a specialitásod. Az olyan modellek, mint a Z350, könnyű alumínium kormányt, kompakt Entropy deszkát és IHC kompressziót ötvöznek önmagukban. Ezeknek az alkatrészeknek a kombinációja biztosítja, hogy nincs olyan dolog, amit ez a roller ne bírna el.

Másrészt a Z250 modell úgy van dizájnolva, hogy minden olyan kezdő rollerest kiszolgáljon, aki még csak a nagy trükkök tanulása előtt áll. A kisebb méret könnyebben irányítható és toleránsabb a kezdők hibáival szemben.

Fuzion Z300 2022
  • -20%