FR Skates FR Skates görkorcsolyák

FR Skates görkorcsolyák

Az FR Skates görkorcsolya a francia Seba márka folytatásaként jött létre. Még mindig ugyanazok a francia rajongók állnak mögötte, akik a kultikus freestyle márka megalkotása mögött álltak.

Az FR Skates inline görkorcsolyái főként az FR (freeride) modellcsaládnak köszönhetően váltak híressé. A szilárd műanyag külső cipőik bevált formát használnak, kényelmes belső papuccsal kombinálva. A különböző zárcsatok, vázak és kerekek kombinációinak köszönhetően a haladó korcsolyázók, akik valami prémiumot keresnek és azon kezdő versenyzők is megtalálják számukra a megfelelőt, akik a kezdésnél nem szerertnének túl sokat invesztálni.

Ám a fiatal márka fejlődése természetesen nem állt meg itt. A fejlődés folytatódik és a kínálatban többek között gyermekeknek szánt modellek, freestyle szlalomra specializált modellek szerepelnek, amelyek olyan profi korisok nevét viselik, mint Igor, vagy Daria.

Érdekes innováció az UFR modellcsalád, amely az agresszív korcsolyákról ismert UFS rendszer (united frame system) vázrögzítés előnyeit ötvözi a hagyományos freeride korcsolyákkal. Ennek a termékcsaládnak köszönhetően kihasználhatod a szilárd, műanyagból készült városi cipő előnyeit, valamint használhatod ugrásra, vagy powerbladingre tervezett vázakat.

FR Skates FR3 80 Black
FR Skates UFR 90 Intuition 2024