Kedves Vásárlóink, telefonos ügyfélszolgálatunk július 19-én nem üzemel, kérdéseikre szívesen válaszolunk e-mailben.

Ethic dtc Ethic freestyle rollerek

Ethic freestyle rollerek

Freestyle rollerek Ethic a freestyle scootering világának csúcsai, kínálva kultikus modelleket skateparkokhoz és utcai használatra egyaránt. Ha könnyű és egyben nagy teljesítményű rollert keresel, az Ethic Erawan modell pontosan neked való. Mindössze 3 kg-os súlyával ideális választás azoknak a ridereknek, akik szeretnék tovább fejleszteni trükkjeiket. Ez a roller nemcsak könnyű, hanem rendkívül tartós is, így kibírja a legigényesebb trükköket és ugrásokat is. A minőségi alkatrészek és a ötletes kivitelezés lehetővé teszik a roller könnyű fejlesztését és testreszabását igényeid szerint, ami azt jelenti, hogy jobb vagy nagyobb alkatrészeket is hozzáadhatsz a maximális teljesítmény elérése érdekében.

A francia Ethic a kiváló skatepark rollerek mellett megbízható utcai komplett rollereket is kínál. A Pandora modell két különböző méretben is elérhető, hogy minden rider kategóriának megfeleljen. Ez a variabilitás biztosítja, hogy akár kezdő, akár haladó rider vagy, megtalálod a számodra tökéletes rollert. Az Ethic Pandora úgy van tervezve, hogy biztosítsa a stabilitást és irányítást az utcai használathoz, miközben robusztus felépítése hosszú élettartamot és kopásállóságot garantál.

Az Ethic rollerek kiválasztásával a minőséget, innovációt és stílust választod, amelyek lehetővé teszik, hogy a freestyle scooteringet teljesen új szinten élhesd át. Nem számít, hogy skateparkot vagy utcai használatot preferálsz, az Ethic számára ideális modellt kínál. Minden rider számára, aki fejleszteni szeretné képességeit és ki akar tűnni a tömegből, az Ethic rollerek egyértelmű választás.

  • Ethic Erawan - könnyű és nagy teljesítményű, mindössze 3 kg-os súly.
  • Minőségi alkatrészek és ötletes kivitelezés a könnyű fejlesztéshez.
  • Ethic Pandora - két különböző méretben elérhető minden rider kategóriához.
  • Stabilitás és irányítás az utcai használathoz.
  • Minőség, innováció és stílus, amelyek lehetővé teszik, hogy a freestyle scooteringet teljesen új szinten élhesd át.
Ethic Pandora L
  • -8%
Ethic Pandora M
  • -8%
Ethic Erawan V2 S