Blunt Blunt freestyle rollerek

Blunt freestyle rollerek

Az ausztrál Blunt márka 2009-ben kezdte meg működését az akkor már kapható szettekkel kompatibilis alkatrészek gyártásával. A krómozott kormányok, csőbilincsek és metalcore kerekek mellett a márka olyan ikonikus termékekkel szerzett magának hínevet, mint a Stripper, Smith, vagy a Candy kormányok.

A Blunt freestyle rollerek mindig is az extra minőségű alkatrészekről voltak ismertek, amelyek a rollerezést egy magasabb szintre emelték. Szintén legendás a Prodigy rollerek innovatív dizájnja, illetve a legszélesebb signature termékkollekciója. A múltban például bemutattak egy szélesebb, 30mm-es kereket a nagyobb stabilitás érdekében, amely egyszerre akár 3 csapágyat is képes egyszerre befogadni.

A Prodigy rollermodellek gyakran a bestsellerek között szerepelnek. Ezek önmagukban ötvözik az időtlen dizájnt,a 120mm-es kerekeket, a minőségi alkatrészeket és az alacsony súlyt is. Street alternatívájuk az IHC kompresszió és az acél kormány kevésbé megszokott kombinációjával van felszerelve, ez pedig könnyűvé és kivételessé teszi a modellt.

Blunt Prodigy S9
  • -17%
Blunt Prodigy S9 Street
  • -17%
Blunt KOS S7 Soul
Blunt KOS S7 Charge
Blunt KOS S7 Heist
Blunt Prodigy S9 XS
  • -13%
Blunt Prodigy X Street
Blunt Prodigy X