Vstúp do sveta Mini BMX

Vstúp do sveta Mini BMX

Mi is a Mini BMX? Egy új örület, melyjoggal hódit az extrémsport parkokban. A BMX maga az 1970-es években vált népszerűvé, amikor sok suhanc kezdett kerékpározni földpályán vagy úton. A Mini BMX, ahogy a neve is sugallja, a klasszikus BMX kisebb kiadása, de ugyanolyan széles kerekekkel és masszív vázzal rendelkezik. Ne tévesszen meg a mérete, csupán 4 éves kortól ajánlott, mivel a kisebb gyermekek nem feltétlenül tudják megfelelően kezelni. Idősebbek és felnőttek számára azonban kiváló,  rámpákra és freestyle trükkökre is.

Kínálatunkban a Rocker márkájú Mini BMXek kapnak helyet, mivel különböző árkategórában kaphatók és a színpaletta sokrétűsége is lenyűgöző. Ami a modelleket illeti 3 alapdarabbal találkozhattok kínálatunkban, ezek pedig a felhasznált anyagoktól függően több változatban kaphatók. 

Az első nem más, mint a Rocker 3+ . A Rocker 2 szériával ellentétben a magasabb, és egy kg-mal könnyebb elődjénél. Úgy lett megtervezve, hogy magasabb sebességet érhess el és bonyolultabb trükköket mutathass be rajta. A Rocker 3+ Mini BMX-et a StreetPro gumikerekeket kapott, melyekkel a legnehezebb trükkökeket is könnyen begyakorlod. A gurulás közbeni kisebb ellenállást pedig a megbízhatóan behelyezett csapágyak teszik lehetővé.

A Rocker Irok+ a következő modell, amelyből a legtöbb változatot kínáljuk webáruházunkban. Az Irok modell a kisebbek közé tartozik és Lightweight Hi acélvázzal rendelkezik. A maximális kényelem érdekében párnázott az ülése. Akár 24 km/h sebességre is fegyorsulhatsz vele, ezáltal megkönnyíti a trükkök bemutatását. A trükkök során segítségedre lehet a javított, alacsonyabbra szerelt villa. 

Ikonikus változata például a Rocker Irok+ Chronium az ezüst és a narancssárga kombinációjában

A Rocker Irok+ Mini Monster pedig az ismert energiaitallal együttműködésben jött létre, így természetesen fekete és neonzöld színekben pompázik.

Az igazi laza és színes egyéniségeknek pedig nem is ajánlhatnánk mást, mint a Rocker Irok+ Funk változatát, mely a szivárvány színeiben játszik.

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a Rocker Reggie modell Freecoaster verzió, mellyel akár hátrafelé is gurulhatsz úgy, miközben a pedálok egyhelyben mozognak. A magasabb fokozatszám nagyobb sebességet és ezáltal magasabb ugrásokat tesz lehetővé. A kényelemért a bélelt ülés felell. A gurulás közbeni kisebb ellenállást pedig a megbízhatóan behelyezett csapágyak teszik lehetővé.

Az idei év egyik legújabb modellje a  Rocker Reggie Galaxy, melynek dizájnját a galaxis ihlette. Így határ a csillagos ég!. Fehér színnel kombinálva ideális választás hölgyek számára is. 

A Rocker Reggie sorozat új és továbbfejlesztett változata a Prospecor. Fő jellemzője a könnyebb váz. Ennek ellenére nagyon ellenálló, így a nehezebb trükkökben is megbízható társad lesz. 

Ha tetszett a cikk, írd meg kommentben, melyik modell a kedvenced a bemutatottak közül, esetleg azt, hogy te már próbáltál-e Mini BMXen gurulni vagy trükközni.