FR Skates görkorcsolyák a 2024-es szezonra

FR Skates görkorcsolyák a 2024-es szezonra

Az FR Skates nem tartozik azon márkák közé, amelyek minden szezonban új korcsolyamodellt mutatnak be. Legfontosabb freeride korcsolyákat lefedő modellcsaládjuk időtálló volt és az is maradt. A 2024-es szezonban már ismerős modelleket várhatunk menő új színváltozatokban.

FR Skates FR1 80 Grey Blue

Az FR Skates korcsolyák zászlóshajója szürkéskék színű kényelmes és párnázott belső cipőt tartalmaz, méghozzá shock absorberrel. A külső héj klasszikus formáját masszív, üvegszál erősítésű bokarész és kiváló minőségű alumínium zárcsatok egészítik ki. Mindezt pedig a cipőt és a vázat összekötő masszív fémkapcsolat egészíti ki, amely biztosítja a korcsolya torziós merevségét. A 4D korcsolyaváz alacsony súlyponttal rendelkezik a maximális stabilitás érdekében és merev, hogy a lehető legjobb energiaátvitelt biztosítsa. A minőségi Street Invader kerekek szélesebb profillal rendelkeznek, amely hokikerekekre emlékeztet, ez pedig a korcsolyát tökéletes társsá teszi a városban való használathoz, vagy az edzéshez egyaránt.

FR Skates FR1 80 Grey Blue

FR Skates FR2 Purple

Az FR2 a szezonban lila színben is kapható. Ez különösen a hölgyeket szólítja meg majd és a rendelkezésre álló méretek is ennek megfelelőek. Az FR2-t nagyszerű ár/teljesítmény arány jellemzi. A cipővel kapcsolatos összes paraméter gyakorlatilag azonos az FR1 modellhez képest. A váz a megfelelő merevség mellett rockeringgel is rendelkezik, melynek köszönhetően beállítható a kívánt ringás és ezáltal a korcsolya mozgékonysága is. Ez teszi a korcsolyát freestyle szlalomozásra nagyszerű modellé.

FR Skates FRX Minty

Az FRX modell különösen a megfizethető áráról ismert, amely minden kezdő korcsolyázó számára vonzó. Az új és attraktív menta színt egy alap váz egészíti ki, rockeringgel. A megbízható belső cipő és a külső héj műanyag zárcsattal, valamint tépőzáras és fűzős rögzítéssel rendelkezik.

További újdonságokért ne habozz és kövess minket a közösségi oldalainkon.