Új Moxi jégkorcsolyák

Új Moxi jégkorcsolyák

A kétsoros Moxi korik gyártója a szezon második felében nagy meglepetéssel készült, jégkori kínálatát is bemutatta.  A Moxik  leginkább kiváló minőségű bőr cipőikkel híresültek el, melyeket az amerikai Riedell cég gyárt, valamint csodaszép dizájnjuk is megkapó. Tulajdonosuk Estrojen, aki remek kori teljesítményének köszönhetően világhírűvé tette őket. A Moxival egyszerűen nem fogsz mellé. A Moxi Ice skates három különböző színben elérhető. Megrendelheted mint komplettet, “boot only” változatot, vagy összeállíthatod saját egyedi és testreszabott koridat is.

Most pedig az elsők közt juthatsz hozzá egy ilyen szépséghez Európában. Érdekel? Akkor olvass tovább…
Az elérhető színek a következők lesznek:

Türkíz (mint)

Moxi Ice Skates Mint

Moxi Ice Skates Mint

Rózsaszín (pink)

Moxi Ice Skates Pink

Moxi Ice Skates Pink

Piros (red)

Moxi Ice Skates Red

Moxi Ice Skates Red

A Moxi Ice Skates formatervezése ránézésre leginkább a  Moxi Lolly változatra hasonlít. A jégkori azonban szilárdabb a bokarésznél, így jobban támasztja a lábat. Továbbá bélelt, és a szarvasbőr speciális felületi kezelésnek köszönhetően ellenáll a nedvességnek és víznek is.

A korcsolya-komplett Riedell Capri pengéket tartalmaz, az ára pedig 92 690 HUF.  Ha van saját pengéd, amit felszerelnél a cipőrészre, maga a cipő  86 490 HUF áron érhető el. Ha esetleg más pengével szeretnéd vadiúj koridat, akkor nézz körül az amerikai gyártó kínálatában, valóra váltjuk álmaid.

Néhány darabot természetesen raktárkészleten is megtalálsz majd, de ha más szín vagy méret érdekelne, megrendelheted webáruházunkban.  Bevezető akciónk keretében pedig egy kedvezménykuponnal készültünk, melynek értéke 7750 HUF.  Beváltása nem bonyolult, a megrendelés folyamán elég megadni a  “moxi25” kódot A kupon február 18-ig érvényes ekkor zárjuk le az előrendeléseket és véglegesítjük a rendelést a gyártónál. Ha saját kialakítású modellre vágysz, írj nekünk az info@spineo.hu e-mailcímre.

Infó a méretezéshez

A Moxi csupán egész US (amerikai) számozással dolgozik. A webes felületen ezért a Riedell mérettáblázatát használjuk, hiszen ők gyártják a cipőrészt.  Szabásuk az orrnál szűkített.  Az US számozás számodra ismeretlen fogalom?  Nem gond, amennyiben 36, 37 vagy 38 a méreted, válassz ennek megfelelően szabványméretet.  A 39,5 (US7) méretet akkor lesz jó, ha általában 39-es méretet hordasz.  A következő méret a sorban a 41 (US8), ez akkor illeszkedik tökéletesen, ha a szabványméreted 40 vagy “kisebb 41”. Ha inkább a 41-42 az, ami kényelmes számodra akkor a 42,5 (US9) lesz a tuti befutó.  A részletes mérettáblázatot a termék leírásában találod, ha pedig nem vagy biztos a döntésben, szívesen segítünk.

A megfelelő méret kiválasztásától nem kell félned, amennyiben a kori nem lesz megfelelő, természetesen ingyenes cserét biztosítunk.  

Az alábbi linken megtalálod az összes Moxi jégkorit, vagy válaszd az egyes színeket: