Új freestyle rollerek a Longway Scooters műhelyéből

Új freestyle rollerek a Longway Scooters műhelyéből

A Longway Scooters bemutatta újdonságait és új modelleit a 2022-es szezonra.

Longway Predator Santa Muerte


Mi leszünk az elsők, akik bemutatnak egy szettet a freestyle rollerekből, ami tulajdonképpen egy Longway Predator modell a Santa Muerte limitált változatában. A dizájnt a halottak napja (spanyolul “Día de los muertos”) ihlette, amely nagy jelentőséggel bír a mexikói kultúrában. Észreveheted az apró részleteket a kormányon és a nagy koponyát a deszka alsó oldalán, színes virágokkal körülvéve.

Ami a minőséget illeti, a Longway arról ismert, hogy készleteiben olyan kiegészítőket használ, amelyek külön is megvásárolhatók, így tudja, hogy az alkatrész kiváló minőségű és precízen megmunkált.

A lap négyzet alakú formájának és a T-kormánynak köszönhetően a Santa Muerte alkalmas a street stílus szerelmeseinek számára.

Longway Scorpion színes kivitelekben

A roller Longway Scorpion kerekekkel van felszerelve, amelyek remekül néznek ki és megjelenésükkel illeszkednek a roller tematikájába. Gyors ABEC 9 csapágyakkal és tüskés alumínium maggal rendelkeznek. 110 mm-es átmérőjükkel a klasszikus kerekek közé tartoznak, de tömegük (235 gramm) valamivel könnyebb, mint mások. Webáruházunkban Scorpion kerekeket is találhat.

Ami a többi alkatrészt illeti, a roller szilárd Longway Predator SCS-vel rendelkezik. Ez a kiváló minőségű és erős kompressziós rendszer lehetővé teszi az egyszerű szervizelést, és ennek köszönhetően az egész roller tartósabb. Ha kíváncsi vagy arra, hogy kényelmes markolatokat fogsz-e kapni a pénzedért, ítéld meg magad. A roller Longway Twister markolatokkal rendelkezik, amelyek “csavarható” mintájúak, ami javítja a kormány tapadását. Továbbá értékelni fogod a Longway Fendert és a menet nélküli villát is, amely szintén alkalmas a HIC-kompresszióra. Az integrált headset itt sem hiányozhat, így nem kell aggódnod a tailwhip vagy barspin tökéletes kivitelezése miatt.

A Santa Muerte freestyle roller két méretben kapható, valamint két színkivitelben elérhető.


A legnagyobb eltérések a méretek között a kormány és a lap méreteiben vannak.

A kisebb M modell 53 cm hosszú és 13,97 cm (5,5 hüvelyk) széles lappal rendelkezik. Kormányhoz képest 62 cm (24,4 ″) magas és 56 cm (22,04 ″) széles.

Éppen ellenkezőleg, a nagyobb modell – L lap hossza 56 cm (22,04 ″) és szélessége 15,24 cm (6 ″). A kormány valamivel nagyobb, 65 cm (25,59 ″) magas és 60 cm (23,62 ″) széles.

A rollerek Black és Black/Pink színekben elérhetőek.

Longway Santa Muerte színkivitelek

Longway Kaiza


A második újdonság a Longway Kaiza. Talán a név máris elárul valamit. Ha igen, talán Kai Laughton neve ismerős lehet. Kai egy profi versenyző, akinek hosszú ideje kint van Signature lapja a piacon, a Longway S-Line Kaiza, amely különösen szerkezetével, kis súlyával és megjelenésével nyűgözte le a világot. A gyártók erről a lapról tükrözték vissza az egész készlet kialakítását.

Ahogy fentebb említettük, a Longway márka az alapoktól kezdve olyan összetevőket ad készleteihez, amelyek külön is megvásárolhatók. Így van ez a Kaiza készlettel is. A markolattól a kerekekig, tele van válogatott alkatrészekkel.

Először is itt vannak Longway Twister markolataink, amelyek “csavart” mintájúak, ami javítja a kormány tapadását. A kormányt kifejezetten ehhez a készlethez tervezték, alumíniumból készült és 55 x 55 cm-es (21,65 x 21,65″). Alul egy dupla PV1 található titán csavarokkal. Az integrált headset egyenletes forgást biztosít.

Külön fejezet maga a lap is. Az, hogy az egész roller árának feléért megvásárolható, minden bizonnyal magának az alkatrésznek, de az egész készletnek is a minőségét is jelzi. A lap súlya mindössze 1170 gramm, ami nagyszerű választás mindenkinek, aki a legegyszerűbb beállításra vágyik. Az ikonikus nyílásokat, amelyeket a lap mindkét oldalán megtalálsz, még néhány Longway logóban is feltűnik. Alulról a faragott részen egy Laughton-féle minta alapján készült felirat található. A hátsó tengely átmérője 8 mm, és a fékcsavarhoz hasonlóan ez is titánból készült. A lap teljes mérete 48 cm (19 ″) hosszú és 11,4 cm (4,5 ″) szélesség. Akár 120 mm átmérőjű kerekeket is képes kezelni, a tetejére egy egyszerű fekete griptape van előragasztva, Kaiza felirattal. A Longway Kaiza lapot külön is megtalálod webáruházunkban.

A Kaiza lap színkivitelei

Az első kereket a híres Longway Harpia villa tartja. A Harpia két változatban készül, IHC és SCS / HIC. A készletben találjuk a villa IHC változatát. Ez egy nagyon sokoldalú villa, számos funkcióval rendelkezik, mint például horony az anya számára, vagy akár 125 mm-es kerekek felszerelése. A villa nagyon könnyű, mindössze 300 gramm, ami nem jelenti azt, hogy nem tömör. Végül, de nem utolsósorban, minden bizonnyal értékelni fogod az oldalsó ezüst részleteket. Ha felkeltette érdeklődésed, a Longway Harpia villa, akkor külön is megvásárolhatod a készletedbe, webáruházunkban megtalálod.

Longway Harpia IHC villák színkivitelei

A rolleren Longway Polaris kerekek is találhatók, amelyek radiális magja segíti őket kis súly elérésében (230 gramm/kerék). A kerekek formája és tulajdonságai tökéletesen illeszkednek a roller koncepciójába, gyors ABEC 9 csapágyakkal, kerek formájú gumi kerekek, átmérőjük 110 mm. A Polaris kerekek darabszámra megvásárolhatók webáruházunkban.

Longway Polaris kerekek elérhető színei

Az egész készlet mindössze hihetetlen 2980 grammot nyom, ami 55 cm-es kormánymagasságnál valóban egyedülálló. Az alkatrészek minőségének és árának összehasonlításakor mindenképpen a Longway Kaiza freestyle rollert ajánljuk. Jelenleg fekete és kékeszöld színváltozatban készül, de a jövőben minden bizonnyal a gyártó az ikonikus Purple változatban dobja majd piacra. A Kaiza roller teljes műszaki paramétereit árral együtt megtalálod webáruházunkban.