Inspiráló nők és színes korik

Inspiráló nők és színes korik

Egy új görkori márka érkezett hozzánk, egyenesen a messzi Ausztrália homokos partjairól. Az Impala Rollerskates a nőiesség maga, hiszen erős nők által irányított brandről van szó. Éppen ezért kétsoros korcsolyáikon a vibráló és élénk, valamint a metallikus színek dominálnak. Ha kíváncsi vagy a részletekre, olvass tovább…

Az Impala korik olyan műkorcsolya cipővel rendelkeznek, amely teljesen vegán barát. A cipőnek magasított sarka van, így ideális táncmozdulatok és trükkök elsajátítására. Mindezt klasszikus fűzővel húzhatod be. A maximális szilárdság és energiaátvitel érdekében az alváz és a felfüggesztés alumíniumból készült.  Mindegyik modell 58mm átmérőjű kerekkel rendelkezik, melyek keménysége 82A, így kültéren vagy beltéren egyaránt használhatod. A fék poliuretánból készült. 

Kínálatunkban összesen négy színt találsz, nézzük meg őket közelebbről.

A Voltage Green neve ne tévesszen meg egy pillanatra sem. Valójában egy élénk, neonsárga színt takar. Ha ezt a korit választod. biztosan felkelted a környezeted figyelmét. Egy jól megválasztott térdzoknival igazán ütős kombinációt alkot, valamint kínálatunkban most színben passzoló sisakot is találsz.

A lila szín időtlen, különböző árnyalatokban újra és újra visszatér a divatba, így az Impala Purple remek befektetés. Ha pedig még vagányabb korit szeretnél alkotni magadnak, akár világító kerekeket is szerelhetsz rá.

Az Impala Rollerskates Marawa Rose Gold az ausztrál korcsolyamárka és a tehetséges görkoris, dizájner, író és hulla hoop tornász, Marawa Wamp együttműködésével született. Ebben a speciális kiadásban a bélés egyedi kivitelezését kapott, melyet márvány kinézetű kerekek és rose gold színben pompázó alváz egészít ki.

A Holographic modell lenyűgöző darab, amellyel a helyi roller discoban is tündökölhetsz. A holografikus, ezüstös színt a kék kerekek és fűzők egészítik ki. Az erős és független csajoknak ajánljuk ?

Ha pedig a felvonultatott szímpompás dizájnok csak 99%-ra győztek meg a vásárlás mellett, tudnod kell, hogy minden egyes darab egy ilyen csodaszép dobozban érkezik. Ha tetszett a cikk, bátran kommentelj és ne habozz felkeresni kérdéseiddel.