Powerslide Next Noir 125 görkorcsolya unboxing (videó)

Powerslide Next Noir 125 görkorcsolya unboxing (videó)

Elkészítettük számodra a Powerslide új modelljének bemutatását. Konkrétan a Next Noir 125 modelljéről van szó. Ebben a cikkben bemutatjuk neked a korcsolyát és elmondjuk, miben különbözik a régebbi modellektől. Természetesen azt is megtudhatod, hogy kiknek való ez a korcsolya.

                         

A 125mm-es kerekekkel ellátott modell egyértelműen a haladó korcsolyázók számára alkalmasabb, másrészt azáltal, hogy a kerekek rövid vázba vannak ültetve, szuper lesz mindazok számára, akik valami olyat keresnek, ami gyors és ugyanakkor meglehetősen fürge is. Ideális a városon belüli különféle helyváltoztatásokhoz, de a kerékpárúton való gyors edzésekhez és hasonlókhoz is egyaránt.


A doboz tartalma:

A doboz tartalmazza a korcsolyát, egy kis tasakot az útmutatóval, egy kulccsal és magában tartalék csavarokat is.

A korcsolya dizájnja

A Powerlide márka márványmintát választott ehhez a modellhez. A lenyomat érdekes és közelebbről megvizsgálva látni a részleteket is.

Maga a korcsolyán új, pumpálható zárcsat található a lábtő felett. A felső zárcsat változatlan maradt. Az egész modell casted alumínium vázzal van kiegészítve. A korcsolya Spinner kerekekkel rendelkezik, ami talán visszalépés, de alapvetően bármikor kicserélhetőek. A Spinner kerekek valójában az alapszériát képviselik és a normál korcsolyázáshoz abszolút elegendőek. A modell TRINITY hárompontos vázzal rendelkezik, ami alacsonyabb súlypontot és jobb erőátvitelt biztosít a korcsolyának, valamint enyhén oldalakra és előre-hátra is lehet állítani.

A legérdekesebb változás maga a liner, vagy belső cipő. A Noir modell konkrétan a Swell modellből már jól ismert Reaction linert kapta. Ez poliuretán habból készült, így sokkal stabilabb, miközben rengeteg szellőzőnyílással is rendelkezik. A linernek sokkal több hely kell, tehát kényelmesebbnek kéne lennie. A Powerslide márka itt is megtartotta a dual fit méreteket, ami azt jelenti, hogy a két méret össze van kötve. A belső cipő neoprén csúccsal rendelkezik és ez megkönnyíti az illeszkedést.

TIPP tőlünk: Ha két méret határán állsz, válaszd inkább a nagyobbat.

A dual fit fényvisszaverő réteggel van kezelve a tetején, így éjszaka is jól látható leszel. Ráadásul saját fűzőszettel rendelkezik, amit önállóan is behúzhatsz. Emellett shock absorberrel is el van látva, melyet könnyű levenni. A liner is anatómiailag párnázott, így együtt nagyon jól működhet.

Alapvető funkciók

A Next modellben megmaradt például a boka állítható magassága. Ez pedig az izületi csavarban lévő alátét meglazításával állítható. A zárcsat alatti egyes műanyagokat is megrövidítheted, ha egyszerűen levágod őket, valamint a belső szárnyakat is le lehet vágni, hogy nagyobb flexet adjon a cipőnek.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a korcsolya, térj be bátran a boltunkba, vagy kattints az oldalunkra vezető hivatkozásra, ahol megrendelheted.