Powerslide Next Marble 100 görkorcsolya unboxing (videó)

Powerslide Next Marble 100 görkorcsolya unboxing (videó)

Elkészítettük számodra a Powerslide új modelljének bemutatását. Konkrétan a Next Marble 100 női modelljéről van szó. Ebben a cikkben bemutatjuk neked a korcsolyát és elmondjuk, miben különbözik a régebbi modellektől. Természetesen azt is megtudhatod, hogy kiknek való ez a korcsolya.

                    

A modell 100mm-es kerekekkel van ellátva, amely mindazoknak számára alkalmas, akik olyan fürge korcsolyát keresnek, amellyel jól lehet gyakorolni. Ugyanakkor ez nem gyorskorcsolya, így hosszabb útvonalon úgy érezheted, hogy gyakrabban kell elrugaszkodnod, viszont szabadidős modellként ideális választás.

A doboz tartalma:

A doboz tartalmazza a korcsolyát, egy kis tasakot az útmutatóval, egy kulccsal és magában tartalék csavarokat is.

A korcsolya dizájnja

A női Next Marble modell hölgyek számára készült. A fehér-rózsaszín márványminta a korcsolyának finom megjelenést kölcsönöz.

A modell TRINITY vázzal rendelkezik. Ez hárompontos vázbefogást biztosít, azaz két pontban elöl és egy pontban hátul. Ennek a váznak köszönhetően a korcsolyának sokkal alacsonyabban van a súlypontja. Általában a háromkerekű korcsolyáknak magasabban van a súlypontjuk és ennek köszönhetően nagyszerűen van kompenzálva. A váz alumínium anyagból készült. Ez garantálja a korcsolya nagyon jó energiaátvitelét a visszapattanásba.

Az első részében van egy ún. Toe protector, amely bizonyos mértékig eltolható, amely már a régebbi modellben is megtalálható volt. A kerekek sem lettek továbbfejlesztve, ugyanolyanok maradtak. A Spinner kerekek a Powerslide márka középkategóriájába tartoznak.

Újdonság azonban a pumpálható zárcsat például, amely sokkal megbízhatóbb. A felső zárcsat viszont változatlan maradt. Következő újdonság maga a liner, Reaction liner, amelynek belül sokkal több helynek kell lennie. A cipő nyelve is változáson ment keresztül. Ez poliuretán habból készült, ami erősebbé teszi és jó támaszt biztosít. Az új nyelv előnye a számos szellőzőnyílás is, így szépen fog majd lélegezni.

Ami a cipőt illeti, ez egy klasszikus hard boot, vagy freeskate korcsolya. Ez egy külső műanyag héj és a belső liner, vagy a belső cipő kombinációja, ami kivehető, tehát az a fajta, amit a síbakancsokból ismerszhetsz. Két fűzőkészlet is van hozzá. Egy készlet, amely magában a külső cipőben végződik és egy másik, amely a linert finomhangolja a megfelelő illeszkedéshez. A belső cipő anatómiailag formázott és dual fit van beleépítve. Ez azt jelenti, hogy a hegye neoprén és könnyebben alkalmazkodik. Tehát ha a Next szériából választasz korcsolyát, akkor a kettős illeszkedést fogod választani.

TIPP tőlünk: Ha két méret határán állsz, válaszd inkább a nagyobbat.

A rázkódások tompítása érdekében kivehető shock absorberrel is rendelkezik. Ám nyugodtan korizhatsz nélküle is. Mi azonban azt javasoljuk, hogy hagyd ott, mivel kényelmesebb használatot biztosít.

Alapvető funkciók

Az előző modellből megmaradt érdekes funkciók közé tartozik például a boka állítható magassága. Ez pedig az izületi csavarban lévő alátét meglazításával és elfordításával állítható. Magának a cipőnek a flexét is szabályozhatod a belső szárnyak vágásával, de vigyázz, ez egy visszafordíthatatlan folyamat.

Abban az esetben, ha keskenyebb a lábad és a klipsz túlságosan megereszkedik, le tudod azt rövidíteni. Egyszerűen a zárcsat alatt lévő műanyagokat vágással lerövidítheted. Ezek mind olyan funkciók, amelyek a modellt nagymértékben testreszabhatóvá teszik.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a korcsolya, térj be bátran a boltunkba, vagy kattints az oldalunkra vezető hivatkozásra, ahol megrendelheted.